Tisdag

Rasmus feber är borta igen! Skönt förstås men knepigt. Han toppade 40 grader igår eftermiddag och sedan vände det. Lite förkyld är han ju dock fortfarande men det börjar nästan mer kännas som normaltillstånd än sjukdom när det kommer till honom... Febern var kanske mest en följd av tandsprickningen, än är de inte igenom i överkäken men de syns tydligt genom tandköttet nu.

Skönt att han piggade på sig så fort denna gång! I allmänhet för att jag självklart vill att våra barn ska må bra men i synnerhet för att det hade varit trist att missa luciafirandet på dagis som är idag. Men nu är han tillräckligt kry för att få följa med så om en knapp timme ska vi ge oss iväg. Fortfarande spännande att se vilket humör Oscar kommer vara på för vill han inte vara med så kommer han INTE vara med!


Till Oscars stora glädje började vi plocka fram lite tomtar igår eftermiddag. Mycket spännande tyckte Oscar. Jag tyckte också det var ganska spännande - att se hur många som fortfarande var hela efter Oscars framfart...

Hade Oscar fått bestämma skulle vi ha alla tomtar just där på golvet. Hmm, lyckades till slut övertala honom om att vi får sprida härligheten lite samt att golvet kanske inte är bästa placeringen för iallafall de i porslin...

Patrik lämnade på dagis även imorse under samma tårfyllda protester som igår. Om vi bara kunde begripa VARFÖR?!?! För när han väl lugnat ner sig har han ju kul... Usch, jobbigt. Men nu är det bara torsdag kvar denna vecka och snart - väldigt snart är det jullov, kanske gör ett uppehåll honom gott?!

Nej dags att sätta fart här så vi hinner i tid!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0