Snor, snor, snor



Mitt i veckan och gissa vad?! Japp, Rasmus är förkyld - igen! Har slutat räkna tillfällena, känns som om han är snorig och täppt i näsan mer eller mindre konstant :-( ... Men, men man får väl va tacksam för att han var kry i helgen när vi var borta för nu är det snorigt, täppt, hosta, gnäll och kläng för hela slanten - stackars liten... Problemet är att han inte heller klarar sova ordentligt då han väcker sig själv med den envisa hostan. Inatt har det gått bra men nu under förmidda'n har han inte mått nåt vidare alls... 

Oscar är på dagis och idag har de blivit förevigade på bild. Kul. För även om jag knäpper oändligt mycket bilder själv varje dag så är det ändå lite kul med dagiskort, särskilt gruppbilden. Inte minst tycker Oscar det är kul att kolla på sig själv och alla kompisarna.


Bröderna bus igår eftermiddag... Rasmus är alltid väldigt fascinerad av allt Oscar gör...

Igår kväll var Patrik och jag på utvecklingssamtal på dagis. Även om man pratar med personalen löpande så är det ändå ganska skönt att få en stund i lugn och ro att bara prata om sånt som gäller ens eget barn.

Allt funkar bra och de upplever Oscar på ungefär samma sätt som vi själva. Haha, enda skillnaden är kanske att de tycker han är ordningssam också - ett personlighetsdrag som han kanske inte visar upp här hemma så mycket... Men, men det är ju kul att han framhäver sina bästa sidor när han är hemifrån så kanske folk iallfall tror att han brås på sina präktiga och perfekta föräldrar... ..eller ;-) ?!

De hade också gjort en typ av intervju på barnen. Några enkla frågor som handlade om vad de tycker om/inte tycker om, vad mamma och pappa heter, hur gamla de är o.s.v. Oscar hade väl inte tyckt att denna aktivitet var så där jättekul och hade inte riktigt "haft tid" att svara ordentligt eller iallafall inte tänka efter så mycket på sina svar. (Kan se honom framför mig när han blev intervjuad...) Men han visste iallafall vad mamma och pappa hette och så hade han svarat att han är rädd för krokodiler och sköldpaddor och att det är tråkigt när det snöar... Hmm, tråkigt när det snöar????! Förra veckan grät han nästan när snön smälte bort och mig vetligen har han varken sett krokodil eller sköldpadda mer än på bild...
Han är rolig våran lilla kille!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0