Frisk luft funkar alltid!

Tog med mig vildbasarna bort till grannarna tvärs genom skogen i eftermiddags.. Ett säkert kort när man behöver ha hjälp med att få bort lite överskottsenergi, dessutom ska man heller ej förglömma att det är ett trevligt kaffeställe där borta på Söberget ;-) ..!


Bråttom, bråttom, bråttom när Arvids hus är inom synhåll!


En alldeles ny liten kalv hade de fått igår också... Såååå söt och ulligt mjuk! Annars ganska mäktiga djur!


Killarna är så söta i sina likadana jackor! Och det är så bra med den knallgula färgen för de syns överallt!

Och Rasmus var ju självklart med han också :-) ! Invigde nya mössan idag - det behövdes för blåsten var grym trots att det förövrigt har varit en väldigt vacker höstdag!


 
Rasmus har utökat sina "vinkningskunskaper". Nu vinkar han glatt varje gång man säger Hejdå!, nåt som Oscar tycker är VÄLDIGT roligt att göra...

Oscar är ju för rolig och slutar aldrig att överraska... När vi kom hem från Söberget i eftermiddags hade Patrik redan kommit hem. Patrik hälsar på Oscar med ett "Hej fisen!" Varpå Oscar lite smått förnärmat rättar honom, "Jag är väl inte nån fis, jag är ju din son!"  ♥ Så det så!

Avslutar med en bild med pojkarna iklädda t-shirtarna farmor & farfar köpte med från Spanien. Haha, de har visst lite knasig storleksuppfattning där borta vid medelhavet då det skiljde ca 3 cm på bredd och längd mellan storlek 0 och storlek 4 så Oscars tröja var som väntat liiiiite tight. Men han tyckte själv den var väldigt "cool!" (mycket som är coolt och vackert just nu...) och ville absolut ha den på sig! Tyckte dock det var bäst att föreviga dem på bild innan de kastas i tvättmaskinen ifall de krymper...


Kommentarer
Postat av: Eva

Vad mysigt det ser på er lilla höstpromenad.



Två runda och goa killar ni har =)



Det låter som om ni haft samma kyliga väder som oss idag. Jag har inte varit ute på hela dagen då det blåste så kallt.

2010-10-05 @ 21:58:45
URL: http://taweret.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0