Ändrade planer

Hade tänkt att fara in till Årjäng på förmidda'n eller direkt efter lunch idag. Handla (kylskåpet ekar verkligen tomt!) och hämta ut ett paket, men så fick vi besök på förmidda'n så Oscar har haft leksällskap hela förmidda'n istället - MYCKET trevligare :-) eftersom det samtidigt innebar kaffesällskap för mig!


Två små buskillar i full färd med att plocka vitsippor...


Och småsyskonen har till slut upptäckt varandra de också...

En del gruff och bråk mellan killarna till en början som vanligt men efter en stund lekte de så fint tillsammans. Minst sagt av samma skrot och korn och det går mer än vilt till den största delen av tiden men de leker på samma villkor och då funkar det! Och vilken energi - fullt ös (med endast ett kort avbrott för banan och festis) i 4 timmar. Oj, oj, oj men det är härligt att se dem!

Nu sover Rasmus, och Oscar (som blev ganska trött han också av kompisbesöket) tar igen sig lite brevid mig i soffan. Troligen åker jag in och handlar på egen hand när Patrik kommer hem istället, det gäller att prioritera och det var väldigt mycket trevligare med besök än att gå på ICA :-) ! Eftermidda'ns utmaning blir att leta upp nåt ätbart i frysen att fixa till middag av...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0