Påskafton

Gårdagen blev varm, solig och fartfylld. God mat och mycket godis för både stora och små - kanske inte så konstigt att vi somnade redan halv 10 igår kväll...?!


Morgonen började föstås med äggletning direkt efter frukost och precis som Oscar tänkt att ge upp så fick han syn på dem och lyckan var total!

Nöjd!

Ibland är Oscar väldihgt hjälpsam... Tur att vi tänkte till lite och fyllde äggen med likadant innehåll (förutom att Rasmus inte fick nåt godis då) så vi slapp börja dagen med ett slagsmål!

Dumpers till sandlådan, uppskattades MYCKET av båda killarna!

Oopps! Mamman på bild också, ok låt gå då!

Sedan framåt förmidda'n bar det iväg genom skogen till Hembygdsgår'n och påskbrevsväxling...

Rasmus på väldigt gott humör, trots att han blev väckt från förmiddagsvilan. Oscar (med jeansen kan själv bakofram) ganska nöjd han också, dock väldigt noga att INTE kalla honom för påskgubbe, han var OSCAR och ingenting annat och hatten hade han minsann bara istället för mössa! Haha, dessutom surade Oscar lite å Rasmus vägnar för han gillade INTE att lillebror skulle vara påskkärring "Han ska se ut som mig ju!"... Jag å andra sidan tog min enda chans att få ha en liten påskkärring för nästa år lär det ju vara kört!


Massor små söta, kärringar, gubbar, kaniner och kycklingar fanns på plats och det bjöds tipspromenad, godispåsar (som om det inte räckte med de kilon godis som bytte ägare i form av påskbrev...) och våfflor. Solen sken och det var allmänt mysigt. Oscar som till en början var ganska skeptisk tinade också upp efter en stund när han insåg att han faktiskt kände de flesta av barnen som gömde sig under hucklen och hattar...

Ingen rast och ingen ro, sedan fortsatte dagen hem till farmor och farfar för lite påsklunch. Oscar hade dock knappt tid att äta då han var mer intresserade av "påskpåsarna" han redan för ett par veckor sedan spanat in uppe på en hylla i hallen på granngår'n. Vet inte hur många gånger han upprepade: "Ska vi kanske ta de där påsarna nu då?!". Varför känner jag ofta igen mig själv så väl i Oscar...?!

 
Rena rama julafton!

Lite kaffe och glass på det och sedan kände vi oss ganska dästa... Eller ja, Rasmus gick miste om glassen och tog sig en liten lur i mitt knä istället...



Blev inte så mycket mer gjort efter det! Hem och slappade lite i skuggan av markisen på altanen... ...det var ungefär vad vi orkade med i värmen!




Det finaste påskparet i världen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0