Blå måndag

Påskveckan kunde inte börjat bättre - vilken dag det har varit idag! Soligt och varmt redan från imorse och det bästa av allt (om man ska tro "väderförståsigpåarna" så ska det bara bli bättre och bättre under veckan så jag ser en underbar påskhelg framför mig!

Oscar hade varit utomhus precis hela dagen på dagis. De hade t.o.m käkat lunch utomhus, och naturligtvis stannade vi ute resten av eftermiddagen efter att vi kom hem från dagis också så man skulle kunna säga att behovet av frisk luft är mer än tillfredställt även idag! Härliga dagar!


Idag behövdes minsann inte några jackor!


Och Rasmus kämpar på! Dessutom verkar han gå i storebrors fotspår med att bära runt på saker oavsett storlek och tyngd.. Man kan ju tycka att det vore lättare att rulla de saker som faktiskt har hjul men det tycker INTE Rasmus... Och inte bara idag utan alla dagar!



Rasmus var så trött så han inte orkade sitta själv vid matbordet när vi kom in utan halvlåg i mitt knä och slevade in maten. Det tar på krafterna att vara ute! Såna här dagar skulle han verkligen behöva sova mera på dagen men det är svårt att få honom till mer än 1½ timme per dag, och eftersom han gärna tar den sömnen redan innan lunch så blir eftermiddagen VÄLDIGT lång för honom...

Men men vid det här laget vet vi att Rasmus sömn styr man inte över och så länge som han *peppar, peppar* faktiskt sover fridfullt ca 18.30 - 6.15 (med lite variationer på nån halvtimme hit och dit både kväll och morgon) så är det ok. Den killen behöver helt klart inte så mycket sömn... ...eller också behöver han det men han har helt enkelt inte tid till det!

Och på tal om sömn så är det inte allt för långt borta för mamman och pappan heller, har bara några saker som jag måste fixa först... Men, men tidigare än igår måste det bli iallafall!!

Go'kväll!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0