Dagens skörd

Dagens "utflykt" till Årjäng resulterade i...

Snabbsänkan på Rasmus visade ingenting och luftvägarna lät inte heller mer än vanligt så det enda blev lite ny astmamedicin och dessutom en ny sort vi inte testat förut som vi fick med oss 2 doser hem av. Betapred 0,5 mg, skulle tydligen ge omedelbar lindring mot "rosslet" samt att effekten sitter kvar några dagar framåt tills Pulmicorten fått göra sitt. Dessutom Bricanyl i vanlig ordning...  Håhåjaja, jag säger då det!

Rasmus var iallafall otroligt duktig både hos doktorn (sa inte ett pip när de tog sänkan) och ikväll när det var dags att inhalera Pulmicorten (något som han tidigare protesterat v ä l d i g t emot). Oscar sa att han var väldigt stolt över Rasmus som tog sin medicin så duktigt!  Inte ett dugg lillgammal han väl?!

Självklart ville Oscar också ha sin medicin på bild... "Nu måste du nog ta ett kort mamma!"

Faktiskt så fick vi träffa samma doktor idag som i förrgår med Oscar så han passade på att ta en ny titt i Oscars öron och de såg väldigt mycket bättre ut idag - skönt!

Oscar har varit riktigt pigg och glad idag, dock har han klagat över ont i magen några gånger under da'n... Somnade vid halv 8 och sen hördes det liv från Rasmus vid halv 9 och när Patrik kommer in i rummet ser han att Oscar har spytt upp hela kvällsmaten *urk* ! Dock hade han inte vaknat utan låg kvar och sov i härligheten...

Hmm, nu har vi sanerat Oscar (som knappt vaknade ens då så han verkar ju ändå inte må så dåligt...), golvet och madrassen och Oscar sover nu vidare... Hoppas, hoppas, hoppas att det bara var en ren tillfällighet - vägrar kräksjuka mitt uppe i detta!!!!


Klart slut för idag från sjukstugan!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0