Killen med svar på allt


Från sin första resa till solen har Oscisen inga minnen även om han verkade uppskatta det just då! Ska bli mysigt att åka nu när han blivit lite äldre och kanske kan minnas åtminstone något efteråt, han hinner ju faktiskt fylla 4 innan det är dags...

I höst är det tänkt att vi ska åka utomlands en vecka tillsammans med svärföräldrarna. Och häromveckan när barnen var borta hos dem så hade farmor och Oscar suttit och bläddrat i resekataloger. Oscar hade fastnat för ett uppslag med väldigt "barnvänliga" resmål med bilder på vattenrutschkanor, glassar, bamse och annat kul.
 
 "Hit ska vi åka farmor!" hade han sagt. Så hade de forsatt prata lite om bilderna och farmor hade frågat om ressällskapet. "Får mamma och pappa följa med dig då?!" och ja, det skulle vi få. Får farmor och farfar åka vattenrutschbana med dig då?! Jo då det var också ok... "Rasmus då, får han också bada och åka kana?!"
 
Då hade han funderat lääänge, tvekat lite och sedan till slut sa han:  "Han får det nog mysigt hos morfar!"

Haha ganska ego och inte så snällt kanske men man får ju ändå vara tacksam för att han ändå hade en bra plan för lillebror och inte bara tyckte att vi skulle lämna honom vind för våg hemma... Och för den delen skulle nog morfar fixa uppdraget galant men det skulle allt kännas bra tomt att vara ett barn kort en hel vecka!

 
Det mesta som byggs för tillfället är flygplan. "Ett sånt flygplan som vi ska flyga med farmor och farfar!"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0