Borta bra men hemma bäst!

Så var vi till slut hemma efter ett par avkopplande dagar på västkusten där vi firat in det nya året tillsammans med delar av släkten. Varsågoda, här kommer nyårshelgen i bilder.....


Dessa tre stugor på Hafstens Camping har varit våra hem fredag-söndag, totalt var vi 19 personer.


För själva nyårsfirandet hade vi hyrt en konferenslokal på området där vi dukade långbord med god mat och dryck.


Våra välklädda små killar! Och faktiskt höll sig Rasmus ren och fin nästan hela kvällen innan han gjorde en klassiker och gjorde "nr 2" ända upp till nacken... Det är nåt med Rasmus och vita skjortor, det händer nästan alltid i den utstyrseln...


Oscar rockar loss med farmor till Singstar....

2010:s sista bild på Herr och fru Andersson ♥ ...


Rasmus "kastade in handuken" vid 10 snåret men Oscar å andra sidan var otroligt nog vaken hela vägen in på det nya året. Vaken och dessutom på strålande humör! Han njöt i fulla drag av att umgås med Patriks kusinbarn (bara flickor...) hela kvällen.


På 1:a parkett tryggt innanför glasrutan tittar barnen fascinerat på fyrverkerierna som skjöts av en stund innan 12-slaget. Oscar brukar vara känslig för höga ljud så jag misstänkte att han nog skulle bli lite rädd men inte - han tyckte det var jättekul!


Gott nytt år! Skålar och kollar in fyrverkerierna som syntes över Uddevalla med omnejd. Rasmus fortsatte sova gott även under detta oväsen trots att jag minutrarna innan krånglat och baxat på honom overallen.

Efter 12-slaget promenerade (halkade) vi tillbaka till stugan. Hela området hade blivit glashalt under kvällen då det plötsligt började mer eller mindre storma och spöregna i kombination men mildgrader. Inte ens då (halv 1 på natten) var Oscar trött sa han, men han somnade dock nästan innan han hann lägga huve´t på kudden...
 

Nyårsdagen vaknade vi till strålande solsken och en underbart vacker dag, i kontrast till nyårskvällens busväder. Dagen bjöd på utelek, promenad, korvgrillning och att bara allmänt ta det lugnt. Det är ju just det som är så skönt med att åka hemifrån ett par dagar, att man kan slappa med gott samvete för att man slipper se alla "måsten" hemma..



Frukosten imorse...

Vi kom iväg ganska skapligt från stugan i förmiddags och tillbringade sedan dagen ute på Torp köpcentrum. Kollade runt lite i allmänhet, åt, fikade och shoppade lite smått. Oscar fick en ny jacka och Patrik ett par jeans bl.a. Det som fascinerade Oscar mest var att det fanns toaletter i barnstorlek. Ett väldigt trevligt köpcentra i allmänhet faktiskt.


Sedan bar det av hemåt och båda barnen sov som stockar hela vägen hem! Väl hemma har vi käkat lite mackor och barnen har fått bada. Nu sover båda trollen (efter mycket om och men) men Rasmus som börjat snora nåt hemskt under dagen är väldigt orolig och kommer troligtvis med all säkerhet snart vakna och kräva att få tillbringa resten av natten i våran säng. 

God fortsättning på er allihop !


Glada killar fikar på Torp innan hemfärd i eftermiddags...


Kommentarer
Postat av: Marianne

Vilka fantastiska bilder,OSCAR som rocksångare.2 stiliga små prinsar,så tjusigt klädda.Mycket vakra snöklädda bilder.Roligt att det blev så lyckat Nyårsfirande.

2011-01-03 @ 13:31:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0