Godmorgon världen!


Havrefras - Rasmus nya favorit...

Oscar har sovit oroligt inatt och strax före 4 imorse vaknade han och tempade 39,6. Stackars liten... Men en Ipren och en ordentlig uppgraderad kortisondos senare somnade han fort om igen och imorse var han pigg som en lärka igen (eller, "Nu är jag klarvaken mamma och jag har sovit gott!" som han själv uttryckte det (fortfarande med Ipren i kroppen visserligen men ändå...).

Vi får väl tro att det stannar vid detta, men det lär ju märkas under dagen. Men faktiskt *peppar, peppar* har febern varit hög men kortvarig de senaste gångerna den varit här och "hälsat på" så vi hoppas det är så även denna gång!

Givetvis vaknade även Rasmus av uppståndelsen inatt och han var INTE lika sugen på att somna om som Oscar. Dessutom blev han märkbart orolig för Oscar som grät och började gråta han också och samtidigt ropa det som vi sen ett par veckor tillbaka kan översätta till "Oscar" (även om det låter lite mer som "okka"). Inte så konstigt att det är bland det första som fastnar i hans ordförråd med tanke på hur många gånger han har hört det ordet sen han föddes!

Ha en bra lördag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0