Semester

Måndag och första riktiga semesterdagen. Skönt att ha fått ha Patrik hemma idag, både för mig och barnen. Dock har vädret varit allt annat än skönt, inte mer än 14 grader och regn åtminstone hela förmidda'n (och nu regnar det igen) så det har inte kännts så inspirerande att göra något....
 
Lagade knän och namnade "snuttisar"... Rasmus blev förövrigt skitförbannad när jag ar tvungen att "låna" snuttisarna för att sy fast märkena...

Men, men kan vara skönt att "bara vara" också och jag har åtminstone fått tömt korgen med stryktvätt (igen!) och lappat några "dagisbrallor" till Rasmus och namnat lite kläder till båda barnen. Skönt att ta lite i taget.

Efter kvällsmaten gick vi iallafall ut och gick en sväng, i hopp om att Oscars dåliga humör skulle försvinna... Och nja, nån liten effekt kanske det hade men inte mycket.. ..idag har verkligen varit en sån där "viljedag" som dyker upp med jämna mellanrum... Hur som helst, skönt med lite frisk luft!


Ha, ha hela familjen på samma bild! Det hör knappast till vanligheterna... Vi träffade nämligen på svärmor när vi var ute och gick och hon knäppte bilden!

Nu sover de små sedan en stund tillbaka och vi ska kolla klart på en film vi började på igår...



Tjing!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0