Midsommar



Vilken härligt underbar dag vi hade igår! Vädergudarna var med oss (nästan hela midsommarafton) hem till våra goda vänner i Vik där vi tillbringade gårdagen.

Trevligt umgänge, fika, dans kring stången, underbart god grillmat, kortspel och oändligt med lek, lek, lek för barnen nästan ända till midnatt. Precis så som en midsommarafton ska vara :-) !



Vi blev bjudna på grillat rådjurslår, majskolvar och en varm potatissallad med färskpotatis som grund. Hur gott som helst och den potatissallden ska vi verkligen testa att göra här hemma. Kanske delar jag med mig av receptet vid ett senare tillfälle ;-) ....

Tillräckligt varmt och skönt för att kunna sitta ute och äta men efter maten var det slut på det fina vädret och himlen mer eller mindre öppnade sig! Då är det skönt att ha tak på altanen... Dock hindrade inte regnet våra små busungar att fortsätta leken. Snarare fick de nog ÄNNU roligare!
  
Fantasin är det inget fel på... Studsmattan blev plötsligt till ett badhus och stupröret en dusch...

Minst sagt dyngsura (men lyckliga!) barn som vi till slut mer eller mindre fick tvinga in för "frottering" och torra kläder... Tur att luften var varm.

Sedan fortsatte vi kvällen inomhus. Vi trodde nog allihop att alla 4 barn skulle somna ganska så omgående efter en minst sagt fartfylld eftermiddag och kväll men inte då. De små lämnade i och för sig in vid 9 hugget men Oscar och Julia höll full fart till halv 12 när vi till slut åkte hemåt. De satt still och mumsade chips och godis framför en film en stund men sedan var det igång igen. Underbart att se dem, de har verkligen kul ihop och leken flöt på med ytterst få konflikter trots den sena timmen.


Tänk att dessa små godingar faktiskt är födda på samma år och ska börja på dagis ihop i höst. Rasmus ser verkligen gigantsik ut brevid Emma. 


Jag hamnade visst inte på en enda bild, men jag var med jag också :-) !


Åter igen, tusen tack för en underbar Midsommarafton Stefan och Inger!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0