*LYCKODAGEN*


Lite småhängig igår förmiddag, men rita orkar han ändå...

När ska det va slut med krasslighet och sjukdom här i stugan...?! Lagom som magsjukan lämnat oss ifred för ett par veckor sedan så har Patrik varit dunderförkyld hela helgen, Rasmus har "kraxat" hela föregående veckan och igår började Oscar klaga över magont på morgonen. Åt knappast ingen frukost, ville inte hitta på nåt på fömidda'n (när inte ens Disney Junior sidan på datorn är kul, då är det illa....) och åt bara nån tugga lunch.

Sedan fick han feber, kräktes en gång och började därefter ha kraftiga kramper i magen. Ont, ont , ont! Blir man orolig då eller vad?!

Ringde 1177 som rådde oss att åka in till akuten med honom. Vid det laget låg han och skrek rakt ut i soffan och jag kände spontant att jag inte vågade ha honom sittandes i bilen de 12 milen vi har till Karlstad. Så sköterskan på 1177 skickade en ambulans.

Framme i Karlstad mådde han bättre, mycket bättre. Dock skulle han först inte låta doktorn titta på magen. Och när Oscar inte vill nånting, då VILL HAN INTE! Envis som synden!

Hur som helst lyckades vi till slut få till både provtagning och lite magkännande och det visade ingenting. Kolik trodde doktorn och febern trodde han snarare hörde ihop med att han är lite förkyld än med magen så vi fick åka hem igen. Eller ja, det var ju inte bara att åka hem, vi fick ju vänta på att Patrik skulle ta sig dit och hämta hem oss...

Och i väntan på skjuts var vi ganska hungriga (friskhetstecken om något!) och eftersom att sjukhuscaféterian stängt så dags så blev det varuautomaterna i väntrummet som fick duga - knappast Oscar emot!

 
Festis, en chokladbit och ostbågar. Haha, snacka om skonkost... ...eller kanske inte?! Oscars spontana kommentar till detta var,

"Det var ganska bra med en utflykt ändå mamma, det här blev min lyckodag!"

Härligt ändå hur lite godsaker (som vi enligt Oscar vann i automaten) räddade upp hela situationen  och suddade bort alla de tråkiga upplevelserna.



Hem kom vi och idag är han helt ok igen. Lite trött, men det är ju knappast konstigt med tanke på att han inte somnade förrän efter 10 igår kväll...

Dock är han hemma med mig idag. Kändes som att vi behövde en mysdag hemma för att samla lite nya krafter - iallfall jag!


Låt oss vara friska nu tack!


Kommentarer
Postat av: Eva

Vad skönt att det inte var något. Han är ju bara så härlig Oscar som ser det som en utflykt =)



Hoppas att ni haft en trevlig hemma dag.

2011-11-07 @ 19:39:47
URL: http://taweret.blogg.se/
Postat av: Malo

Underbar inställning barn har. En "mindre kul" upplevelse som sen blir en lyckodag :-) Allt glömt och förlåtet!

Skönt att det inte var allvarligt!

2011-11-10 @ 20:23:34
URL: http://http:/www.famkilander.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0