Kylig fredag

Fredag idag och riktigt kylig luft imorse. - 6,5 visade termometern på och bara fram tills för någon timme sedan har det fortsatt vara minusgrader... Känns som att det är mer än hög tid at börja kolla över barnens förråd med vinterkläder...

Vet ju på ett ungefär vad som finns och tror vi har det mesta, men man vet aldrig. Förhoppningsvis kan Oscar fortfarande ha jackan vi köpte i fjol iallfall med tanke på att vi köpte den så sent på säsongen.


Vantar har jag iallafall redan bunkrat upp med. Köpte samma storlek till båda barnen så kan de ha dem i en stor "pott". Lättast så än att försöka hålla isär dem. de med fingrar på är dock Oscar's, alldeles för krångligt att pilla i Rasmus 10 fingrar i såna - men Oscar tycker det är coolt och är dessutom lite mer samarbetsvillig när det kommer tioll påklädning!

Jag gillar den här tunna modellen och den klarar de sig med länge. Dels under en ofodrad regnvante (hatar de fodrade då de luktar gympasal efter några gångers användning) men även som ensam användning. Tunna och smidiga så det blir aldrig nåt bråk om att de får sitta på eller ej heller! Klockrent! I år köpte jag från Lindex.



Har bara varit Rasmus och jag hemma på förmidda'n idag då Oscar är på dagis som vanligt igen. Men nu strax ska vi göra oss iordning och fara in till Årjäng då Oscar ska på 4 - årskontroll! Ska bli riktigt trevligt att komma ut och få lite frisk luft som omväxling annat än för att gå till soptunnan med blöjpåsar ;-) ...



Så här satt lillkillen i förmiddags. Tittade trånande ut genom dörren mot skogen där farfar brukar komma ifrån och ropade längtansfullt efter honom... Barnen tycker nog det är väldigt tomt här hemma nu, efter att ha bott som "storfamilj" ihop med både mamma, pappa, farmor och farfar en hel vecka!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0