Det finns inget dåligt väder...

...bara dåliga kläder! Och det är sant, det gäller helt enkelt bara att klä sig efter väderleken!


Men visst, det var absolut mysigare marknadsväder igår när solen sken, det var uppehåll och stilla än idag när regnet
stod som spön i backen meeeen det var ju IDAG det var teater...

Och faktiskt var det väl värt att bli lite blöt och frusen var teatern var kanonbra (och det var ju faktiskt under tak)! Tyvärr var det dock väldigt dålig uppslutning. På 1:a föreställningen som vi såg var vi kanske max 20 pers (inkl. vuxna) och på föreställningen efter hade det inte ens vart 10...

Men men Oscar uppskattade det väldigt och var med och ropade och ifrågasatte. Kul! Haha dock var han väldigt fundersam över varför vi inte fick se några myror....


Nåt annat som var kul var att Oscar helt plötsligt idag övervann sin "Tivoliskräck". För 2 år sedan tyckte han det var hur kul som helst men i fjol var han plötsligt livrädd. Eller problemet satt egentligen i en specifik karusell som det INTE ens var aktuellt för honom att åka men han tyckte att den såg så läskig ut och lät så otäckt så han blev helt skräckslagen. Stackarn. Drömde mardrömmar om den i veckor efteråt och har fortsatt prata om den ända tills nu när han förstod att han nog skulle få se den igen..

Och ända tills vi kom upp på tivoliområdet igår var han helt ok, "Han skulle åka karuseller!" men sedan blev det så olyckligt att det första vi såg var just detta "monster" igen och han blev jätteledsen. Men idag helt plötsligt, gick det hur bra som helst!
 
 
Inte det att man måste tycka det är kul att åka karuseller men det känns så ledsamt om han ska fortsätta förknippa det med ett läskigt minne. DÄRFÖR är jag så lycklig över att han plötsligt vågade och dessutom tyckte det var urkul!


Rasmus somnade efter teatern och sov sig sedan igenom hela Oscars karusellframfart. Vaknade därefter lagom till maten! Han blev MYCKET glad när han fick en korv i näven och dessutom fick syn på pappa då vi åt maten/värmde oss inne på marknadskontoret.


Vi som bara skulle på teater blev borta i princip hela da'n idag också... Hehe, men det var kul även om jag är ganska "mätt" på det nu - på flera sätt! Men nu är det hursomhelst över för i år!

Tack för sällskapet och all hjälp med barnen i dagarna 2, Alice och Kent!

Hoppas ni hunnit tina upp nu...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0