Utflyktstisdag

Fyttirackarn va segt det känns idag! Är så trött så det nästan snurrar i huve't. Usch, inget roligt att börja dagen så. Men men bara att bita ihop!

Har precis kört en förväntansfull Oscar till dagis. De skulle på utflykt bort till kyrkans nya grillplats ett par timmar på förmidda'n. Kul att de hittar på lite saker, synd bara att vädret är gråtrist och regnigt. Förutom utflykten så ska farfar'n komma och hämta honom på dagis i eftermiddag så idag var det bara kul!

 
Rasmus har börjat snora igen så han fick faktiskt stanna hemma idag. Han hade kanske kunnat gå men med tanke på hur jättedålig han var för bara ett par veckor sen kändes det bättre att låta honom ta en vilodag för att kanske "mota Olle i grind" så att säga.

I eftermiddag ska även jag och Rasmus på "utflykt", men bara in till Årjäng för en försenad 18 månaders kontroll. Det var lite dumt att han började snora igen precis nu då han skulle få sprutor och grejjer och det är inte säkert att de vill ge honom det när han är lite krasslig. Men, men ringde och rådfrågade lite nu på morgonen och vi skulle komma dit för undersökningsdelen iallafall så får vi se hur det blir med sprutorna.

Vi får väl se hur mycket jag hinner få gjort i skolväg med lillkillen hemma. Troligtvis inte mycket men jag får väl försöka ta igen det ikväll. Barnen är ändå viktigast!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0