Fiiiiiiin kanin!

Redan i helgen började förberedelserna...
 
...en bur hämtades hem och barnen fixade med glädje till en "sängkammare" i den!

Och ikväll var det då äntligen dags!
 
Trodde dock att det skulle bli en enkel match att välja ut den nya familjemedlemmen men inte!

Oscar såg en som var svart (exakt likadan som den förra vi hade) och fick han inte den så ville han inte ha någon alls. För egen del hade jag velat haft en av de nougatfärgade som var såååå söt men nej det tyckte INTE Oscar. Det stora problemet kom dock vid infångandet av den svarta (för självklart skulle ändå Oscar få välja...) för då ville den helt klart inte bli vald och visade verkligen upp sin sämsta sida.

Vi försökte övertala lillkillen att ta en som var mest svart med bara lite vitt i ansiktet (såg ut lite som en grävling) men nej det gick inte. Det skulle vara en som var helt svart eller ingen alls! Ganska bestämd liten herre det där...

Hur som helst fanns det en annan helsvart som han till slut nöjde sig med. Den var svart, men den såg inte alls ut som den vi hade tidigare utan mycket "hårigare, yvigare" eller vad man ska kalla den... Den accepterade han men när vi satt oss i bilen sa han ändå att "nästa gång kanske den andra svarta vill följa med oss!"


Välkommen hem till oss Super Mario! Dock inte helt fastställt huruvida namnet kommer fortsätta vara Super Mario eller inte, för de senaste dagarna nu innan hemhämtningen har namnet varit Buzz (så klart!). Super Mario var något Oscar ändrade sig till i sista stund...

Oscar tyckte detta var väldigt spännande, Rasmus däremot tappade intresset totalt i samma stund som vi kom hem igen.

"-Vill du klappa kaninen Rasmus?!"
"-Nej! Leka sandlådan!"




Fast, hade Rasmus fått bestämma skulle vi ha tagit med oss en hund hem istället. Det fanns MASSOR hundar där enligt Rasmus... ...jag såg dock bara 2! Och ingen av dem åt upp honom, något som Rasmus är väldigt noga med att försäkra sig vid all kontakt med fyrfota vänner "Hunden äter inte upp mig!" ...och det gjorde inte "kaninorna" heller ;-)!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0