Huv'et upp å fötterna ner...

...eller tvärtom!


Men hur som helst börjar det ordna upp sig en aning i sjuklägret!

Gårdagens besök på vårdcentralen resulterade i att det konstaterades öroninflammation på Oscars båda öron - dock redan på tillbakagående på det ena. Anledningen till att detta kunde ske trots pågående Kåvepeninkur var enkel då profylaktisk behandling och kausal behandling doseras olika. Ganska självklart egentligen!

Istället för att öka på dosen byttes kåvepeninen ut mot ett annat penicillin som han ska äta i 5 dagar och nu efter 4 tabletter mår han redan mycket bättre!

De nya "rallytabletterna". Monsterstora (nästan dubbelt Oscars vanliga kapslar) men han sväljer dem som ingenting. Våran duktiga kille! (Hehe, visst påminner de om tabletterna i "Dr Mario" för er som minns Nintendo 8-bitars.)

Och Rasmus och hans neverendingstoryförkylningsastma har tagit ny fart igen! Så nu har vi påbörjat ett nytt behandlingschema idag...

Nya Vortex"masken" funkar iallafall betydligt bättre än Nebunetten som vi hade tidigare.

Trots diverse diagnoser är det ganska fullrulle (som vanligt!) på de små...

Våra små älsklingar är ganska härdade vid det här laget! Och ska man tro det som sägs att infektionsförsvaret för resten av livet byggs upp med sjukdomar i barndomen lär de vara kärnfriska som vuxna...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0