Stolt mamma!

Idag har vi varit på sjukhuset i Karlstad och haft final på "provtagningsdygnet". Provtagning av den större sorten stod på planeringen och Oscar gick in mål som en klar vinnare! Inte en protest, inte en klagan (trots att de var tvungna att sticka 2 gånger...) utan genomförde hela provtagningen utan ett pip. Satt t.o.m själv i stolen, bekvämt tillbakalutad med armen stilla. 2 grejjer fick han välja i "belöningsskåpet" efteråt, eller 3 - en till lillebror också ♥!
 
(Det roliga var att han redan imorse sa att bestämt sig för att sitta still och vara duktig idag...)
 
Efteråt blev det naturligtvis det obligatoriska besöket på "Gyllene Måsen" och lite shopping (fast faktiskt bara av det mera nödvändiga tråkiga slaget som lakan och mat...) och en glass innan hemfärd och i vanlig ordning när man är i sta'n går tiden så otroligt fort! Och i vanlig ordning är man ganska slut när man kommer hem...
Oscar ♥ glass! (Precis som mor sin ;-) ...)
 
 
Nöjda killar "åker" jeep på Bergvik innan hemfärd. Troligtvis dagens höjdpunkt!
 
Tusen tack till svärmor som var med oss idag! Trevligt med sällskap och guld värt med hjälp att hålla reda på de små!
 
 
Älskade lilla trollunge! Mamma och pappa är så stolta över dig. Det är bara inte rättvist att man ska behöva vara så modig (och sönderstucken!) när man inte ens fyllt 5 år... Nu får vi innerligt tro att det dröjer tills nästa provtagning!

Kommentarer
Postat av: Eva

Han är verkligen duktig men han börjar väl bli van.

Svar: Jo då, denna större provtagning är det bara 3:e eller 4:e gången han utför så den är han inte van vid. Och även om han alltid brukar foga sig så brukar det alltid inledas med en del protester (inte så konstigt...) men denna gången satt han inte ens i mitt knä utan skötte allt själv.
Elisabeth Andersson

2012-08-08 @ 06:06:01
URL: http://taweret.blogg.se
Postat av: Eva

Jag är så imponerad över att han är så stor och duktig men det kanske är just det att han verkligen vill vara stor =)

2012-08-09 @ 19:10:40
URL: http://taweret.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0