Det där med traditioner...

...håller vi hårt på här i huset. Förra året rådde det sjukstuga här över lucia så därför kändes det givet att satsa på det även i år!
 
Nej vars skämt å sido men Rasmus har varit tät hela veckan och hemma från dagis och Oscar började bli dålig i tisdagskväll och varit hemma sedan dess så tur i oturen så var luciafirandet med Rasmus dagis redan i tisdags. Och ja han fick vara med på det trots att han var hemma för så som han längtat efter detta luciatåg så fanns det inga planer på att ställa in!
Redo för avfärd mot församlingshemmet... Taggad som få!
 
 
Rasmus tyckte detta var JÄTTE kul och när övrigt tåg stannade efter ett varv fortsatte han solo ett varv till... Och när tomten kom och delade ut paket hoppade han nästan jämfota av lycka. Tänk va hur olika två små bröder kan vara. Oscar totalvägrar (och har alltid gjort!) luciatåg och är dessutom livrädd för tomten...
 
De söta luciorna var inlånade från förskolan...
 
Jättekul tycker jag också med tanke på att Oscar aldrig velat vara med och Rasmus jublar över det för trots allt är det ju en lite mysig tradition...
 
2009 "ställde Oscar upp" om jag gick med honom och han slapp mössan... Men å andra sidan så är det så även till vardags, Oscar vill inte gärna ha nåt utöver det vanliga på sig (förutom den nykomna kärleken till gnuggtatueringar då...) medan lillebror mer än gärna har tingeltangel på sig. Ju mer desto bättre!
 
Rasmus nyaste... Det hade han rotat fram hemma hos farmor'n i helgen som var och han vill inte gärna ta det av sig!
 
Trevlig Lucia på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0