Attjoblääää!

Blir att ha Rasmus hemma imorgon också. Ingen feber och har inte hostat nåt mer under dagen men näsan rinner och ikväll var han hängig och orolig vid läggdags... Dreglar en del gör han också så kanske har han ont i halsen.

Stackars liten ♥ !


Foto: Karl-Erik Boström

Oscar är det dock full sula på - än så länge!

Go'natt!


Kommentarer
Postat av: PATRICIA - Wiljas Mamma & gravid med lillasyster.

Men lillevän! <3 Verkar vara många som är lite små hängiga.. Wilja har börjat hosta nu under kvällen!



Sv; Vill börja med att tacka.. tacka så jätte mycket för du har tagit dig tid & skrivit ner dina ord så som du har gjort! Och ja, haha.. Jag är en flitig bloggerska!^^, så kan tänka mig att de varit en del inlägg att läsa.



Oj, vilken historia.. 8 år tillsammans, och nyligen har han börjat förstå på riktigt! DÄR förstår jag verkligen hur du menar.



Även om Linus 'förstår' så gör han inte det. Han har haft de perfekta livet, perfekta familjen, den perfekta framtiden, allting har varit klart för start för honom! ingen motgång.. Medans en annan har fått slita röven av sig över att ens få mat på bordet!



DÄR är skillnaden, att jag har levt ett helt annat liv än vad han någonsin kommer kunna föreställa sig. Och även hur tacksam jag är idag, så krockar allt någonstans. Och de gör att jag inte känner mig 'hemma' när allt är så bra som de faktiskt är!



Känns som man bara mår bra, när man faktiskt mår dåligt.



Förlåt för bibeln jag skickar.. Hoppas ni har en fin kväll, kram!! <3

2012-01-19 @ 22:31:10
URL: http://mammasangel.blogg.se/
Postat av: Kalle

:)

2012-01-21 @ 04:12:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0