Och efter sol...

...kommer regn!
Satan i gatan vilket oväder det blev plötsligt här ikväll! Skyfall och blixtar och dunder i minst 45 minuter, från ingenstans för vi har faktiskt haft det riktigt fint idag. Några regnstänk här och där under dagen bara men annars jätteskönt. Och lika tvärt som det kom, lika tvärt försvann det för nu är himlen klar igen!
 
Hur som helst har barnen tagit igen att de spenderade större delen av dagen inomhus igår med att vara utomhus hela dagen idag. Rasmus, mellan åtta och halv 6 och Oscar från 10 snåret. Inte ens inne för lunch och fika - det har vi intagit utomhus... Gissa om det var två små killar som var ganska lättsövda ikväll?!
 
Och som de har lekt ihop idag! En riktigt bra "syskondag", full sula och bara kul, inget bråk! Patrik sågade till dem varsitt svärd och sedan har de lekt riddare för fulla muggar. Underbaringar!
 
Ikväll anföll Patrik penseln en sväng också...
Vitt, vitt, vitt - äntligen varmt nog för att måla... Retligt bara att det började störtregna någon timme senare, men färgen verkar ha klarat sig...
 
För egen del har jag faktiskt spenderat största delen av dagen inomhus - men nu är det STÄDAT överallt. T.o.m de där skrymslena som man inte tar varje vecka (iallafall inte jag!) bakom soffan, takplafonder, taklister o.s.v. Skönt att få det gjort och bäst att passa på när killarna (alla 3!) var ur vägen. Dock känns det i min onda hand nu att jag gjort åtminstone ett par knop för mycket under dagen, men men nu är det gjort.
 
Således hanns det inte med nån promenad idag, får bli en längre tur imorgon!
Strax dags att sova - idag blev det verkligen full dag!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0