Garderobspåfyllning

Samtidigt som garderoberna svämmar över med kläder finns det ändå saker som behövs kompletteras.
 
Bl.a har Oscars "arbetsjacka" blivit för liten och han var mer än missnöjd när den istället passade Rasmus. Tycker att de jackorna är riktigt bra, dels för synligheten men även precis lagom tjocklek nu innan det blir för kallt så idag var jag upp till fabriksförsäljningen på Abeko en sväng för att försöka få tag på en ny.
 
Vilket dock inte var helt lätt... En enda fanns det kvar och den var egentligen storleken för stor. Meeen, det satt bra i kroppen (bara ärmarna som var något långa) så jag slog till ändå - han växer ju i den och några nya skulle de inte få förräns nästa höst!
 
Passade på att kolla igenom fyndlådan också och hittade både ofodrade samt fodrade regnvantar samt en fodrad regnmössa för totalt 125 spänn - billigt!
 
Allt klär en skönhet - söt som socker ♥ !
 
Dessutom hämtade jag ut ett paket från HM med lite "mittsäsongsfynd".
Byxa och tröja till Oscar, långkallingar och vantar (vantar är något som går åt som smör här hemma...) och lite strumpor till mamman och pappan. REA tycker vi om - särskilt när det är saker som man faktiskt behöver!
 
Men det bästa av allt...
 
En ny "skolväska"! Eller ja, kanske kan den komma att användas till annat än skolböcker också men det låter liksom bra att den har ett bestämt (nyttigt!) ändamål ;-) ...
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0