Bada, bada...

...BADA!!!
 
Bäst att passa på när tillfälle bjuds och det kan man verkligen säga att vi gör. Avslutade dagen igår med ett kvällsdopp i Västra Silen vid Brevikens strand...
 
(Breviken går förövrigt att jämföra lite med Varamon för de av mina läsare som kommer "hemifrån". Dock mycket varmare vatten än Vättern... Haha, ja och sedan är ju inte stranden i närheten av så lång och det finns ingen vattenrutschbana men äsch, ni fattar ;-)...)
 
..och har tillbringat hela dagen idag i samma sjö men på andra sidan.
 
Hittade en egen liten paradisvik med "medelhavssand" och långgrunnt vatten så varmt att det inte ens svalkade - med andra ord helt perfekt för våra små!
Kanske kan vi döpa den till "Nakenviken" ;-) ..?! Finns det nåt ljuvligare än att tvätta hår och kropp i sjövatten innan man far hemåt - såååå skönt!
Rasmus älskar att åka båt och att bada hela dagen tar på krafterna... Vi hann inte mer än att sätta oss i båten på väg hem innan han slocknade - mystrollet ♥ !
Oscar fick istället styra båten - något han var mer än nöjd med (och riktigt duktig på!).
 
Underbara, underbara dag!
 
Det går egentligen inte att varken beskriva med ord eller fånga på bild men man måste försöka komma ihåg - sommaren är kort, bäst att njuta medans tid är!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0