End of story


Så kom skolavslutningsdagen.. ..och regnet med den!

Men i ärlighetens namn tror jag Oscar sket i om det var sol eller regn, för detta har han sett fram emot. Samtidigt som han spelat lite cool emellanåt och sagt att det ska bli tråkigt för man måste stå still så länge...

Hur som helst klarade han framträdande med bravur *stolt mamma*. Alla barn var förresten jätteduktiga på att spela, sjunga och överlag uppträda. Kul att se!

Rasmus var riktigt duktig han också även fast han fick sitta still i över en timme. Lite myror i baken sista kvarten men vem hade inte det ;-) ?!

Och både farmor och farfar var med och tittade, vilken lycka! För oss allihop...

Och lite sommarpresenter till "fröknarna" förstås. Och eftersom det är tanken som räknas fick det några hallongrottor i en söt burk och ett hemihopknåpat kort.

Just det, innan vi gick hem hann vi ju se en liten utställning av den gångna terminens mästerverk...



Vikingaskeppet som fritids och förskolan gjort gemensamt. Lägg märke till svärdet vår lilla viking har på ryggen. Klippa detaljer är minsann ingen match för honom!

Och den häftiga dinosaurievärlden! Med mycket mer...


Och det var så att säga det. Avslut både för terminen och skolan för till hösten finns det ingen skola i Blomskog längre. Förskolan blir dock kvar i första skedet så för Oscars del väntar den stora förändringen att åka buss in till Årjäng först om ett år.

Och dessutom väntar ytterligare några dagar där nu i sommar innan sommarlovet börjar på RIKTIGT för hans del!










Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0