Redan morgon...


Barnen har sovit i EGNA sängar HELA natten fram till halv 7 - skönt men ovanligt ! Och trots den ostörda nattsömnen är jag fortfarande dyngtrött!

Känner mig iallafall ganska nöjd med att det började regna igårkväll och tydligen ska fortsätta med det i några dagar..

..för efter gårdagens promenad säger min kropp STOPP, ingen mer sol på ett tag. Jag upplevde det verkligen inte riktigt så soligt som det uppenbarligen var ...

KAFFE!


Kommentarer
Postat av: Jossan

Det ser ut som att ni har haft fantastiska dagar i helgen, vad härligt! Själv har jag jobbat ihjäl mig och inte ens sett skymten av solen. Eller ja, jag har ju sett den genom alla fönster som jag gått förbi ;-)

Den här veckan börjar jag lite om på nytt med träningen, är tanken. Vi startade upp så bra där för en månad sedan, men halvvägs (och två kilo lättare) blev jag sjuk och sen var det valborg och allt sånt där som kom i vägen (joorå, ursäkter hittar man alltid, haha). Igår fick jag dock veta att jag ska bli gudmor och stå längst fram i kyrkan på ett kombinerat dop och bröllop, så den 17 augusti måste jag vara fit som fan(dock enligt order från bruden inte fräschare än henne, trots att vi ska viktrasa tillsammans, haha!). Mina planer om att överge årets beachkropp är nu tillbaka, även om jag siktar på ett liiite senare mål. Ja fan, nu kör vi! Heja oss!

Svar: Denna kommentaren har jag visst missat! Hur går det inför 17:e augusti då?! ;-)
Elisabeth Andersson

2013-05-20 @ 08:34:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0