Tidsoptimist - javisst!



Gaaaaah 1:a advent är ju närmare än vad jag trott, redan nästa söndag ju! Mysigt förvisso men mycket jag tänkt hinna innan dess. Tidsoptimist - javisst! Jaja advent lär det väl bli hur som helst även om jag är med i tidsschemat eller ej men jag kan bara än en gång konstatera att veckorna bara rusar!!

Dagens I-landsproblem består i huruvida jag ska sätta upp tomtegardinerna i köket redan till advent eller ej... Känns egentligen väl tidigt med tomtar men samtidigt känns de bra mycket mer ombonade än de kala kapporna jag har nu. Och att byta till andra "långgardiner" för att sedan byta till julgardinerna igen om ett par veckor nä det orkar jag nog inte... Får fundera på saken - tur man inte har större problem än så att lägga sin tankeenergi på ;-) ...!


Ser inte mycket ut för världen än, men med ordentliga portar och lite uppfräschning här och där och infart från 2 håll kommer det nog bli kanon när det är klart och min "Wicklo" slipper frysa!

Lördag idag och ute är marken åter vit. Inte så mycket än så länge men tillräckligt för att glädja Oscar! Svärfar är här och hjälper Patrik snickra på garaget. Det ska bli så skönt när det är klart och man äntligen kan ta en frostfri bil när man ska iväg vintertid! Oscar var också med dem ut på förmidda'n men nu har han tröttnat och efter ett rejält lass med pankisar till lunch roar han sig nu tillsammans med legogubbarna!

För egen del har jag mer än fullt upp med denna neverendingstory även kallad TVÄTTBERG! Tvättar, tvättar, sorterar, viker in och tvättar och ändå känns det inte som att det sjunker... Om jag hinner ska jag försöka få lite ordning bland kläderna i groventrén också och sortera bort de tunnaste ytterkläderna. Nu är det ju ändå slutet av november så man borde väl kunna räkna med att det kommer vara fortsatt kallt?! Den här övergångsperioden som är på hösten är hopplös med alla olika typer av kläder och skor som den kräver...


Svärmor kom hit med en namnsdagsblomma förut. 2 jättesöta novemberkaktusar, blir fint i köksfönstret :-) ! Och inte nog med det, ikväll är vi ditbjudan på middag och lite kortspel också - mysigt värre!


Nä dags att sätta på kaffekannan och tina lite bullar, det kan "gubbarna" behöva där ute för att inte bli helt stelfrusna i snickringen!

Trevlig Helg!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0