Dagens utflykt...

...gick till Årjäng och premiärbesök för Rasmus hos tandläkar'n... Eller ja, tandhygienisten!

Inget är som väntans tider... Efter att mer eller mindre försökt riva väntrummet, samt försökt rymma därifrån efter att ha hittat dörröppnaren blev Rasmus till sist fast i pappas knä!

Väl där inne skötte han sig dock jättefint. Gapade snällt och lät henne gräva runt bäst hon ville. Det var annat än Oscars både första och andra besök där då han vägrade ens öppna munnen! 8 tänder (men det visste vi ju redan) och sen sa hon att den lilla senan som sitter mellan läpp och överkäke var lite för tight/kort och det är därför framtänderna uppe sitter lite glest. Såna problem brukar tydligen växa bort utom i sällsynta fall då man får klippa av den. Men det blir isåfall inte aktuellt förrän i 8 eller 9 års åldern...

Patrik har också glest mellan sina framtänder så ett visst arv kan också vara med i bilden. Jag däremot har precis tvärtom så trångt i tandraden att framtänderna nästan överlappar varandra... Och Oscar verkar ha fått lite av oss var och har ett perfekt smile! Snabbt avklarat var det iallafall och nu ska vi inte dit förrän om ett år igen!

Passade på att handla lite inne på ICA och fick oss sedan lite kaffe inne på fastighetsförmedlingen innan vi återvände hemåt för att hämta upp storebror på dagis. Timmarna verkligen rusar så fort man är iväg nånstans!

Som jag tidigare nämde bakade jag och Oscisen scones till melliset. Mysigt med saker som han utan alltför stora problem kan hjälpa till med. Dock åt han lite för mycket av dem och fick inte i sig så värst mycket av kvällsmaten, men men så kan det vara ibland!

Nu råder kvällsfrid i huset och jag har stora planer på att krypa upp i soffan resten av kvällen och inte göra nånting, men först blir det till att hänga lite tvätt!

Ha det gott!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0