Tillbaka där det började...


Igår eftermiddag var vi på Stubberud och hälsade på... Det var där Patrik bodde när vi träffades (och även jag då förstås innan vi flyttade hit till Bergerud!).  Minst sagt en märklig känsla att vara "tillbaka"!

  
Nu har de byggt ut övervåningen på huset så det är inte alls sig likt. Jättebra blev det och STORT, hehe men det kändes konstigt att se ett dockskåp och en våningssäng i "vårat" sovrum!

Paret som bor där nu har en flicka på 6 (som Oscar känner från dagis) och en pojke på 1 så det var minst sagt full rulle där igår... Oscar var helt slut när vi kom hem! Men han trodde oss INTE när vi berättade att vi bott i det huset förut... Nix, för vi bor ju på Bergerud ju!


Tack älskling för att du rakade bort mustaschen... MYCKET bättre utan ! ♥ (Inte för att jag klagade då heller i och för sig men ändå ;-) ...)

Nu är det måndag igen och första dagen på min sista "sjukskrivningsvecka" - nästa vecka börjar verkligheten! Patrik har precis lämnat Oscar på dagis och vi ska sätta fart att möblera om lite inne i lekrummet. Undra vad Oscar kommer säga om den förvandlingen när han kommer hem!


Rasmus för en stund sedan... Det är inte ofta han nöjer sig med att sitta STILL och grejja på egen hand så när han väl gör det passar man sig noga så att man inte stör honom.


Kommentarer
Postat av: ♥ Jenny ♥

Sv: Ja, det var i folkets hus i blomskog =)



Jag fråga Izabella om hon inte ville köpa tvättmedel istället så hon kunde tvätta dom :) haha

2011-02-21 @ 20:31:47
URL: http://caspadia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0