På havets vågade, vågade våg...

...så skummet yrde!

  
Något förväntasfull liten kille....


Ja, fast nu var det ju inte riktigt till havet dagens utflykt gick utan bara ner till Breviken och Västra silens vatten men i Oscars värld var det havet, det stora havet så visst, varför inte! Vi behövde iallafall inte trängas, vi var helt ensamma. Oscars teori till varför var att alla andra hade för långt att åka dit. Kanske det ;-) .... Min egen toeri var kanske mer åt hållen att det inte riktigt är varmt nog i varken vatten eller luft än men mysigt var det ändå!


Rasmus roade sig med att kasta leksakerna ut i vattnet under Oscars högljudda protester då han var fullt övertygad om att de skulle simma iväg. "Mamma, säg åt honom att sluta!!!" Oscar gillade överhuvudtaget inte att det blåste en del, just för leksakernas skull. Han ville ha dem i fred för vinden sa han.


Helnöjd med Oscars nya UV-kläder som jag fyndade på HM:s rea. Tittade på dem redan i våras men så kändes det lite tidigt att köpa det då och nu för ett par vecka sen var de plötsligt nersatta till halva priset - som hittat! Och Rasmus kunde bra nog ha Oscars nästan oanvända UV-dräkt från i förrfjol. Kanon bra!


En precis lagom lång utflykt för ett precis lagom stort äventyr!

Och ikväll kom farmor'n och farfar'n förbi. Lite kvällskaffe och pussel på kvällskanten sitter aldrig fel :-) !


Sedan däckade Oscar i soffan, det har varit mycket idag!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0