Ska det va så ska det va!


Det där med att göra saker lite lagom ligger inte riktigt för makarna Andersson, utan vi kör oftast efter principen ALLT eller inget... Så varför göra ett undantag idag?!



Dagen har så att säga gått i cyklandets tecken... Det som skulle bli en liten familjeutflykt i förmiddags innan lunch slutade med en färd runt Blomma 3 timmar senare och då hade hjulen snurrat nästan 2,5 mil! Inte illa som Oscar brukar säga när han han tycker något är bra!



2,5 mil på cykel är väl kanske egentligen ingen större bedrift när vädret är fint och man har många växlar att tillgå men när man ganska otrända och dessutom har en cykelkärra bak cykeln med en total last på åtminstone 35 kilo och färden går på guppiga grusvägar då känns det i benen efter ett tag... Jag drog en bit men jag får erkänna (även om det sitter långt inne...) att Patrik fick ta över rodret ganska så snart. Det var TUNGT!

Hur som helst är det en väldigt vacker runda och efter lite mer än halvvägs stoppade vi för att få oss lite fika vid Ommens strand. För självklart hade vi kaffetermos med oss!









"TITTA!!!" Rasmus var väldigt fascinerad över vattnet...


Och Oscar var mycket road över att kasta stenbumlingar nerför klipporna.

Skulle tro att båda barnen uppskattade att få sträcka på benen en stund och jag kan lova att kaffe aldrig smakat så gott som då!

Det var en härlig tur och verkligen att klassa som kvalitetstid även om vi nu efteråt ojjar oss i kör över onda bakar och ömma ben.... Patrik sa nåt om att det var första och sista gången men det ska vi nog bli två om...

Maj månad kunde inte ha börjat bättre!



Och pappa, INNAN du frågar. Nej, varken Patrik eller jag äger faktiskt någon cykelhjälm. Men åtminstone JAG ska köpa en inom kort. (Typ nästa gång jag kommer till ett ställe som säljer såna!)


Kommentarer
Postat av: Marianne

OJ,OJ vad DUKTIGA ni är.

2011-05-02 @ 09:37:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0