40 - års kalas!

Barnen sover sedan ganska länge och jag ska strax göra det samma...


Idag har vi varit iväg på teaterutflykt på eftermidda'n!


På biblioteket i "Skägget" aka lilla Pakistan av alla ställen. Men, men nån gång ska ju vara den första för allt och barnen gillade det (och teatern var på svenska ;-) !) !

 
 
Föreställningen var av typen födelsedagskalas med anledning av att Alfons åberg faktiskt fyller 40 år i år! Ser ändå ganska ungdomlig ut, inte sant ;-) ...?! Dock handlade det mest om "Lilla Anna" samt "Bu&Bä"...


Alfons är ju dock lite av en favorit. När denna enorma Alfonsdocka kom fram ställde sig Rasmus spontant upp och skrek "Alfooons!"

Och vad är väl ett kalas utan fiskdamm....?!

*LYCKA* Dock blev Oscar lite mycket  besviken när han insåg att påsen INTE innehöll godis... Istället var det lite variernade innehåll. I Rasmus påse låg det en Pixibok och en ballong, i Oscars en ballong och en knapp att sätta på jackan/väskan. Hur som helst en populär avslutning!

I väntan på vår tur att "fiska" fixade Oscar till ett tåg...

 
Lååång spännande rulltrappa utan trappsteg ner till bilen. Haha och kunde inte låta bli att fnissa lite åt att barnen även idag (japp, man får snåla på tvätten när man lever i kappsäck ;-)...) var färgkoordinerade med sin omgivning. Det ska tydligen vara rött i vår!

Bra dag. Dock var barnens status vid läggdags ikväll mindre bra. Rasmus hade feber, hostar och har blivit jättetät (tack å lov fick jag med mig astmamedicinen i packningen!) och Oscar hostar och är inte heller riktigt 100. Nu sover de som sagt, men dock oroligt både två...

Aldrig kul med sjuka barn men ännu lite tristare när man är iväg hemifrån och planerat hitta på massa kuligheter... Men, men sjukdomar råder man som bekant inte över - bara att hoppas att det utvecklar sig åt rätt håll under natten så att vi kan komma iväg och göra nåt en sväng imorgon också!

 

Go'natt!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0