22 september vs 22 oktober

För precis 1 månad sedan den 22 septemeber började den efterlängtade semestern på Karlstad flygplats...
...eller ja, nu var det ju inte så att vi skulle fira semester på Karlstad flygplats utan 18:45 lyfte vi mot Mallorca och Alcudia!
 
Resan ner gick hur bra som helst och barnen var vakna hela vägen. Vi satt längst fram med gott om plats att vicka på tårna, maten var helt ok och det fanns inte mycket att klaga på. Nackdelen med att lyfta på kvällen är ju att man kommer fram mitt i natten men det är smällar man får ta om man vill åka från Karlstad istället för Göteborg... Lyckligtvis gick iallafall väskhantering och transfer från flygplatsen riktigt smidigt och bra!
 
Dock tog resdagen och 1:a dagens värme och badande utan middagsvila helt slut på Rasmus's krafter så vid midda'n första kvällen "gjorde han helt enkelt en Rasmus" alltså åt bara tillräckligt för att stilla hungern och somnade sedan rakt upp och ner vid bordet! Vi andra åt färdigt och han fortsatte sedan sova lika gott när vi bar honom till rummet och bäddade ner honom i sängen. Är Rasmus trött så sover han - punkt. För resten av veckan fixade vi en vagn så han fick ta igen sig en stund mitt på dagen istället för att orka "kvällssudda" med oss andra!
 
Oscar var ganska sliten han också men lyckades jobba på gaska bra med dessertbuffén ändå och hann färglägga lite också innan vi drog oss tillbaka.
 
Det fick helt enkelt bli en tidig kväll!
Och vaddå, lite balkongmys är inte fel det heller....
 
Tog i vanlig ordning masssssor med bilder under semestern och har bara börjat rota lite bland dem. Efter 1:a grovrensningen har jag över 700(!)bilder att kolla igenom mer noggrannt från mina 2 kameror + mobil samt svärmors kamera så mera bilder kommer... ...lite i taget!
 
Men, inte utan att man längtar tillbaka - känns som det är mycket längre sedan än 1 månad som vi åkte, tiden flyger!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0