Zzzlaaappt!


Utvilad! Rackarns så skönt det är att ligga kvar i sängen och somna om utan att behöva känna nån stress över att morgonen plötsligt övergått i förmiddag. Det händer inte så ofta men idag :-).


Det kändes fint när Patrik satte på sig sin allra finaste (enligt mg!) t-shirt och gick ner för att sätta på kaffe och fortsätta gårdagens legobygge tillsammans med barnen medan jag låg kvar.


Rasmus - killen som börjar varje morgon med ett skratt! *lycka*

Men nu är även jag uppe, samtliga har fått i sig frukost om än en sen sådan och det kanske är dags att göra något av den här dagen. Faktiskt lite sol, vindstilla och inget regn än så länge, alltid något även om det knappast är skidväder...

Måååånga timmar bakom detta mästerverk...

God fortsättning på er!





Kommentarer
Postat av: Eva

Imponerande bygge. Jag är så glad för att lego faktiskt sorterar upp och numrerar Oskar fick brandstationen och vi gjorde först bilar, helikopter sen själva stationen men även där några pauser mitt i.

Börja dagen med ett skratt är ju underbart. Ser ut som ni haft en fin jul med mycket glädje och gemenskap.

Svar: LEGO är bra, både för nöje, kreativitet, fantasi , tålamod och logiskt tänkande. Och håller med dig om sortering och numrering - vilket dock inte är fallet i byggsatserna från lite högre åldrar. Oscar har några såna också och de är faktiskt lite kluriga (även för oss vuxna!) Det gäller att få allt precis rätt från början om man ska få ihop det i slutet :-).
Elisabeth Andersson

2013-12-26 @ 17:01:53
URL: http://taweret.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0