Man fyller bara T R E en gång...

...och tur är väl det, för ikväll har vi haft kalas igen!



I eftermiddag/kväll har familjen Eriksson varit här och firat, trevligt som vanligt och troligtvis höjdpunkten med att fylla år om vi frågar Oscar! Han har haft KUL ikväll och somnade på 2 röda trots att han var HÖG på socker som sig bör efter alla godsaker och rejält övertrött efter först en heldag utomhus och sen kalas med kompisarna Arvid och Wilma.

Körde favorit i repris sen förra året och bjöd på korv med bröd och mos, det brukar gå hem och är hyfsat smidigt att fixa när man är några stycken. Fick äntligen tag på King Edward potatis igår när jag handlade så för första gången på länge gick det att göra potatismos... Men jag tycker fortfarande inte att potatisen smakar riktigt som den ska. Vet inte om den kommer för tätt efter färskpotatisen eller vad det är men mos gick det att göra iallafall även om det inte smakade riktigt som vanligt.. Efter maten blev det glass, men då var barnen redan ganska mätta på korv så det orkade inte så mycket glass.. Maränger däremot slank det ner en och annan :-) !

Och så älgkakorna som Oscar och jag bakade i eftermiddags. Och eftersom att det faktiskt finns minst en vit älg här i Blomskog så var vi ju tvungna att få till det även i kakform!


Kolla den underbara himlen utanför, det har verkligen varit kanonväder idag!


I Rasmus värld har dagens höjdpunkt varit att han till slut hittat (och lärt sig öppna!) skåpet med plastburkar... Så nu börjar det eviga plockandet...

 

Förutom att öppna skåp har Rasmus varit en riktig liten grinstamp idag. Precis som om han kännt på sig att jag haft mycket att göra och inte haft tid att bära på honom eftersom det i princip endast är då han varit nöjd. Men sen kom gästerna och livet blev plötsligt väldigt mycket roligare för den lilla mannen, han GILLAR uppmärksamhet!

 
Oscar bakar kakor (tröttnade dock ganska fort då mördegen inte riktigt var lämpad för att stansa ut så det kladdade mest...) och Rasmus somnade till slut på eftermidda'n. I storebrors mössa, men det var den som råkade ligga närmast i hallen...

Förväntansfull liten kille väntar på gästerna. Behöver jag poängtera att Oscar var MYCKET nöjd med dukningen... :-)





Det var allt för idag! ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0