Temperaturen var hög ut i kroppen...

Never ending story fortsätter... Imorse var Oscar kokande het när han vaknade, inte så konstigt när han tempade 40,7 ! Stackars, stackars liten när ska det va slut på all skit?!? Så hög feber har han aldrig haft tidigare och det var rent av läskigt hur det påverkade honom. Hela han skakade, vinglade, grät och vägrade gå för det gjort ont, ont, ont överallt! Man känner sig skapligt maktlös som mamma då... Så hög feber är illa för vem som helst men ännu lite värre för Oscar som i och med sin CAH inte tål feber, inte ens när den är låg.  Så detta var illa!


När man är sjuk är det skönt att sitta och titta på TV och äta glass brevid pappa. Rasmus är ju fortfarande inte riktigt kry han heller så idag har det verkligen varit full sjukstuga... Patrik i underställ då jag fick ringa hem honom från älgjakten när Oscar var så dålig...

Med tanke på att Oscar varit dålig av och till så länge nu kändes det som om denna febertopp (som tack och lov gav sig efter en ipren) ringde jag och pratade med barnmottagningen i Karlstad dit det sedan blev en trip för Oscar och Patrik. Vanliga vårdcentralen ger jag inte mycket för när det kommer till barnen (inte för egen del heller men särskilt inte för barnen...) så det kändes tryggt att de tittade på honom i Karlstad. Summasummarum blev ännu ett tillskott till medicinskåpet...


Penicillin i 10 dagar. Hans hals såg nämligen hemsk ut...

Angående klådan (som *peppar,peppar* INTE visat sig nu ikväll) trodde de att det var en del av hela infektionsbilden. Hoppas det för det innebär ju isåfall att den försvinner samtidigt som infektionen och behöver inte utredas ytterligare.

Håhåjaja vilken dag! Men nu kan det väl bara bli bättre eller....!?

Positivt är iallafall att ögonsalvan som Rasmus fick igår verkar göra susen och även om han inte är helt bra än så är det MYCKET bättre. Alltid något!

Ska försöka få i mig nåt att äta, (har lite glömt bort det idag med allt som varit, men det har blivit desto mera kaffe...) sen blir det att kolla TV en liten stund nu och sen glida ner i nyrenbäddad säng *skönt* för att ladda batterierna inför morgondagen!

Det är såna här dagar man får blunda och plocka fram tidigare, trevligare minnesbilder ur det medvetna..



 

Imorgon är en annan dag ! ♥


Kommentarer
Postat av: Malo

Usch vilken sjukstuga ni råkat ut för! Håller tummarna för att det vänder snart och grabbarna får hålla sig friska och busa runt istället!

Ha de gött!

2010-10-21 @ 21:36:27
URL: http://www.famkilander.se
Postat av: Elisabeth

Jo, nu känns det som om det räcker... ...för ett bra tag framöver!



Ha det gott ni också! Trevlig Helg!

2010-10-22 @ 09:51:55
URL: http://bergerud.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0