Helgen går för fort!!



Kvällen är kommen, midda'n är uppäten, barnen har duschat och ligger nu i sina sängar. Själv är jag skittrött men några timmar till ska jag nog orka va vaken innan John Blund kommer på besök!

Vi har haft en bra dag idag! En lagom dag... Barnen vaknade i vanlig ordning tidigt och för en gång skull kom vi faktiskt igång med dagen direkt och gav oss ut i skogen redan vid 9 tiden.

 Eftersom Patrik låg nerbäddad igår när det var den 1 oktober och första dagen det är tillåtet att släppa hund på rådjur var han lite sugen på att testa idag när han kännt sig lite piggare. Blev väl kanske dock inte så jätteseriöst med hela familjen i släptåg men Oscar tyckte det var kul och Zingo fick sig ett ordentligt motionspass!


Oscar tycket som sagt detta var mycket spännande och roligt men förstod nog inte riktigt vitsen med att pappa släppte Zingo lös och sen lät honom springa vart han ville (i vanliga fall brukar han ju alltid bli strängt tillbaka kallad om han sätter iväg) och gjorde därför sitt bästa för att ropa tillbaka honom.

Och han är inte dålig på att gå vår Oscar, 3 km knatade han med pappa i skogsterräng utan att klaga..


Mycket spännande att kolla på GPS:en vart Zingo befinner sig... Svårt att säga vem som tycker det är roligast - pappa eller Oscar ;-) ...


Oscar skjutsar mer än gärna på lillebror. Men det gäller att vara med så att det inte blir alltför tuffa "rallysvängar"..

Det har vart lite surt väder idag. Ganska fint på förmidda'n när vi var ute och klar härlig luft men efter lunch har det blåst otrevligt och vi har suttit inne och kurat med gott samvete! Jag och Oscar har bakat hallongrottor. Eller i ärlighetens namn är det ju just inte så mycket bakning när det kommer till hallongrottor men Oscar fick blanda alla torra ingredienser och köra matberedaren så han var mycket nöjd! Hittade ett kanongott recept på matklubben: http://www.matklubben.se/recept/stora_hallongrottor_48729.html . De blev inte så smuliga som såna kakor annars lätt blir utan mer sega fast ändå mjuka... Helt klart goda iallafall! Och det går ju så fort att göra!

 
Rasmus är mer än sugen på att komma i vattnet och Oscar är lycklig över sitt vattenhjul han fick när han fyllde år! Och nu luktar de gott båda två, även om Oscar förhandlade bort hårtvätten...

3:e kvällen utan napp för Oscar och det går superbra! Första natten var det ju som sagt en del tårar men sen har han knappt nämnt det. Men han är väldigt hjälpsam med att ge Rasmus hans nappar och tittar längtansfullt på dem men han låter faktiskt bli att ta dem själv *imponerad* så detta gick då väldigt smärtfritt!

Jaha, det var den lörda'n!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0