Ont öga

Så var det dags igen... Barnen har varit lite snoriga sedan slutet av förra veckan men nu har Oscars ena öga börjat krångla också. Inte som en klassisk ögoninfektion som han hade i fjol med kladd och klet utan bara mer svullet och rött och han klagar på att det kliar. Hur som helst, efter ett samtal till 1177 imorse tyckte de vi skulle kontakta vårdcentralen för att utesluta att han fått in nåt skräp...


Eller doktor, och doktor vi träffade bara en distriktssköterska. Premiär för oss i Töcksfors var det också.

Bedömningen blev att det nog ändå var en infektion och vi fick ögonsalva utskrivet (behöver kanske inte förtydliga att denna salva INTE blev särskilt varmt välkomnad av Oscar...) och en order om att återkomma om problemen förvärras... Men, men han har fått första dosen nu ikväll så får vi tro att det gör verkan. Han är dock pigg (nästan mer än vanligt!) och glad. Bara på morgonen när han sovit som han verkar lida av det.


Åka rulltrappa är häftigt!

Eftersom vi ändå skulle in på centret och hämta ut salvan passade vi på att ta en liten tur där inne också. Köpte bl.a vantar till barnen då det var lite skralt på den fronten sen i fjol och man får ju tro att det faktiskt blir vinter och kallt till slut!!


Hestra må va dyra men så är de också bäst! Extra plus för Rasmus modell som hade dragkedja hela vägen. Som gjort för honom som är helt hopplös när det kommer till att få på ytterkläder och då särskilt vantar!


Och så var vi inne på Zoo-affären en sväng där Oscar fick välja lite tuggisar till Zingo. Hmm, man kan ju fundera på vem det ska tilltala, hunden eller barnen?!

Nu håller vi tummarna att det vänder och blir bra snabbt, att det inte smittar över till Rasmus också (drömma går ju!) och kanske mest av allt att vi slipper ännu en omgång magsjuka som jag vet åter igen finns på bygden... Huggatjacka!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0