En del fiskar är kvar i havet...

...medan somliga numera ligger på vår spis!

Fick till en perfekt dubbelpanering på Pangausisfileérna som strax stekt färdigt i pannan. Potatismos till det och vi ska nog somna mätta ikväll också... Pangausis är ju bara sååå gott!

Det har varit fortsatt full rulle även under eftermidda'n men nu är det snart läggdax för de små prinsarna...


Nog räcker det gott med två små ögonstenar men det är inte utan att man blir iallafall liiiite sugen på en till efter att ha fått sett en MMS-bild på våra kära vänners lilla nykläckta bebis. Oscar däremot är inte ett dugg sugen på fler syskon och sa bestämt ifrån när jag frågade honom om han inte skulle vilja ha en liten syster också... "ALDRIG I LIVET!!!!! De luktar illa och tar mina leksaker!!!" var hans svar och Patrik verkade hålla med honom så så var det med det   ;-) ....!



Nej vars, skämt och sido - en i varje hand är precis lagom! ♥ Men just när man ser dem och de är så där ursöta och pyttesmå så glömmer man för en stund allt det där med mjölkstockning, vaknätter, syskonosämja/avundssjuka och bajsblöjor och kommer bara ihåg det mysiga.... Och tur är det väl att man glömmer, för annars hade Oscar garanterat ALDRIG fått någon lillebror och det hade allt varit bra tomt utan Rasmus...

Nu blir det mat!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0