Grönt är skönt?!

Efter senaste tvätten insåg jag att vi just nu är ganska enkelspåriga när det kommer till valet av färg på barnens kläder...


Oscar är väldigt tydlig med att han gillar GRÖNT (kanske beror det på att favorittraktorn har just den färgen...)
och lillebror, ja han får liksom bara hänga med...

Måste samtidigt slå ett slag för Rasmus nya strumporna från LINDEX (de smalrandiga med halkpillidutter som hänger längst ut till vänster). Sitter på plats hur bra som helst då Rasmus annars är expert på att på nåt sätt skava av sig alla strumpor 300 gånger / dag, ordentligt halksskydd och dessutom bra pris - 3 för 69:-. Då fick han de gröna, ett par likadana fast i blått och Oscar fick de gröna med cementblandaren på som hänger brevid de randiga.

Kommentarer
Postat av: Eva

Dom strumporna ser bra ut. Vad är det för str på dom? Vi har super svårt att hitta bra strumpor till Almas mini fötter nämligen.

2011-01-30 @ 18:14:36
URL: http://taweret.blogg.se/
Postat av: Eva

Vad roligt att du är inne och kikar efter nya inlägg så ofta. Det taggar mig till att blogga lite oftare =)



Vad synd att de är 22/24 för det jag har märkt är att det är först i dom str som de blir riktiga strumpor. Babystrumporna har antingen jätte långa skaft, det kan inte Alma ha eller så korta att dom ramlar ner. Jag har hittad några på Jysk nu i str 17/19 men dom ser så stora ut så vi får se hur det går med dom.



Vad tråkigt att din hand inte känns bra. Det kan ju göra ont länge dock efter en allvarlig skada. Jag kommer ihåg då jag stukade handen rejält en gång på gympan det kunde ge mig smärtor i över 1 år efteråt. Ingen tröst för dig kanske i nuläget. Jag googlade lite och hittade namnet på läkaren jag hade Dick Larsson han var super bra verkligen men alla gör säkert ett jätte jobb.



Du är nog den första som säger att Oskar liknar mig så nu blir jag glad :D annars är han väldigt lik min bror. Kommer jag ihåg det så ska jag lägga ut ett kort på honom som liten.



Hoppas att du snart blir fri den värsta smärtan och att du kan börja använda handen på riktigt. Det är ju så svårt att vara stilla och lugn när man har två småttingar hemma.

2011-01-30 @ 20:46:33
URL: http://taweret.blogg.se/
Postat av: Eva

Jag glömde ju att svara dig hur det går med jobbet. Det är rörigt men det går framåt.



Tjänsten är utlyst men annonsen har inte kommit ut ännu, jag hoppas att den kommer imorgon. När den väl kommer så måste jag söka och då är tjänsten min =) men fram tills att allt är klart så kommer jag att få betalt per timme istället för att få månadslön. Jag räknar dock med att det blir max en vecka så det är inte hela världen.



2011-01-30 @ 20:56:59
URL: http://taweret.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0