De där bak i bilen...

...måste sitta säkert och helst också bekvämt. Så är inte riktigt fallet för Rasmus just nu, iallafall inte när det kommer till bekvämlighet då han plötsligt sitter alldeles för trångt och ihopknycklat, dessutom är hans stol godkänd till 18 kg och då han väger 17 kg nu så är det alltså dags för en ny stol!


Har kollat runt lite och det lutar åt att det får bli en Britax stol då de är rymliga och vida i modellen vilket passar våran lilla "kub" bra... Sedan är frågan om man ska ha en "multimodell" som går att använda även framåt när det är dags för det eller om man ska ha en renodlad bakåtstol....

Problemet är ju dock att alla modeller "bara" går upp till 25 kg så risken är att han ändå inte kommer kunna använda den i framåtvänt läge, åtminstone om han följer storebrors viktutveckling.

Fram till nu sitter han i en sån här,


Akta Graco Duologic

 
♥ En alldeles färsk liten Oscis ♥

Kanske nån som vill köpa den?!
Babyskydd och stol i ett och bas med isofix-fäste. 0-18 kg.
4 år gammal (Köpte den när Oscar föddes.) Pris: 900:-


 ♥ 1:a mötet mellan bröderna bus ! ♥




Kommentarer
Postat av: Eva

Roligt att vara saknad =)



Jag skulle satsa på en renodlad bakåtvänd, då du ändå kommer vilja ha en av dessa framåtvänd då många av dom är riktigt tunga. Vi har graco cosmic comfort stolar till barnen och är nöjda med dom. Oskar sitter fortfarande bra i sin bakåtvänd trots 103 cm och 19,7 kg så jag är glad att den går till 25 kg.

2011-10-29 @ 14:15:49
URL: http://taweret.blogg.se/
Postat av: Jannike

Jag skulle också satsa på en renodlad bakåtvänd stol då dom generellt är formade så att barnen får bättre benutrymme än dom får i multimodellerna.

2011-10-29 @ 19:20:03
URL: http://janixs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0