Fyndat!

Inte illa när man har en egen liten "shop" på vindsgarderoben att botanisera runt i mellan varven :-)... Billigt är det där också, faktiskt helt gratis!


10(!) par brallor i storlek 98 lyckades jag få fram till Rasmus idag. Han kan fortfarande ha 92 men eftersom han är så lång så passade alla dessa också, särskilt med tanke på att alla utom ett par har mudd eller resår i benkanten. Superbra, särskilt med tanke på att 2 av dem var fodrade och helt rätt för årstiden!


Lite komiskt ändå att en del av dessa har jag mer eller mindre precis städat ur Oscars garderob då han alltid varit mycket kortare för åldern än Rasmus. Troligtvis därför som det fanns så mycket byxor i strl. 98 för det kunde han ha jättelänge! Om man tittar tillbaka på tillväxtdiagrammen så var Rasmus 91 cm nu på senaste kontrollen (20 månader) och Oscar var vid ungefär samma ålder (19 månader) bara 85 cm.

(Viktmässigt vägde Oscar 15,5 kg och Rasmus 17,1 kg)

Framplockandet av kläderna gick dock inte helt smärtfritt...


Just dessa byxor kunde inte Oscar riktigt acceptera att lillebror skulle få ta över... Och Rasmus i sin tur ville ha dem på sig direkt! (Därför de ej syns på bilden ovan ;-) ...) Ibland har det sina fördelar att vara minst...


Vidare konstaterade jag att Oscar faktiskt kan ha både termobyxor och termojacka från ifjol, nu återstår bara att se om Rasmus kan ha Oscar gamla overall - isåfall blir det en relativt  billig vinter, klädmässigt :-) !


-09.



Kommentarer
Postat av: pappa P

Bra de mera krut till pappa P

2011-10-27 @ 11:50:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0