Det vimlar av 5-åringar!

Kalasandet runt om i bygden för nyblivna 5- och 6-åringar har duggat tätt senaste halvåret och igår var det dags igen!
Snacka om tur med vädret!
Äääääntligen får man väl säga för just detta kalas har Oscar verkligen längtat efter! Dels för att det var just hemma hos Vendel (som längtan är stor efter nu på sommarlovet...) och dels för att det var riktigt spännande att åka dit då vi aldrig varit där. "Idag ska jag få se var Vendel bor, jag har aldrig varit där förut!" lät det förväntansfullt direkt på morgonen igår...
   
Ovanligt (inte!) att det var nästintill omöjligt att få upp Oscar ur vattnet...
 
Och kalas blev det, med "båtlunch" bland hajar, massor med lek, bad i sjön (unge herr Andersson var som en isbit efter mer än 1 timme i plurret), glass och så skattjakt!
Underbart att se, ett riktigt sommarkalas!
 
Och kanske (troligtvis!) därför barnen var så strålande glada igår...?!
Godis på en måndag - ingen ordning... Och världens bästa storebror delade även denna gången (på eget initiativ!) med sig till brorsan ♥.
 
Tack Jenny för några mysiga timmar och jag säger igen, vilket underbart ställe ni har!

Kommentarer
Postat av: Vi på Östan

TACK ska ni ha för besöket och presenterna, som är mkt uppskattade. Vi hade tur med vädret och det kan mamma säga att det var rätt skönt då vi var ganska många, både stora och små ;-)

Fina bilder du lagt upp från kalaset (känner att min blogg även den har sommarlov). Vi ses snart igen då förskolan kickar igång och det ska bi gôtt för alla på sätt å vis ;-)

Svar: Jo, förskolan är mer än välkommen :-) ! Och när man varit ledig så här pass länge är det inte helt fel med vardag heller....
Elisabeth Andersson

2012-08-07 @ 07:08:30
URL: http://jennyochmagnus.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0