Underbara lördag

Firar helg i stora mått här hemma! Ja faktiskt, det var länge sedan jag njöt så av en lördag som jag gjort idag. "Bara" av att vara hemma och vara hemma hela familjen. Skönt har det varit!
 
Efter en slapp morgon inne (vi fick faktiskt sova till strax efter 7 när Oscar startade stereon inne på barnens rum på högsta volym...) så har vi varit ute i princip hela dagen. Bäst att passa på eftersom när vädret varit så underbart! Egentligen borde man passat på att åkt och badat men vi får väl tro att det blir några fler sommardagar och barnen verkade fullt nöjda med eftermiddagens vattenkrig...
 
Lycka är att ha farmor'n och farfar'n så nära...
 
Barnen har varit hos farmor'n och farfar'n och lekt ett par timmar i eftermiddags och när vi hämtade hem dem bjöds det på fika. Igen!
 
Go'fika både hemma på förmidda'n och i granngår'n på eftermidda'n - det gäller att hålla skinnet spännt!
 
Nu börjar lugnet lägga sig över huset. De små har duschat, den lilla sover och den något större har precis krypit ner han också. Den största har jag tänkt hålla vaken en stund till. Lite vuxentid med grillat och ett glas rött står näst på dagordningen - det är en jättefin kväll. Myyys!
 
Trevlig Helg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0