Märkestagaren...

...det är Oscar det!
 
För idag var det äntligen dags för simskola.. ..gissa någon som längtat då han var för liten förra året. Vid strax efter 1 skulle vi åka hemifrån och strax efter 10 gick han ut och satte sig utanför garaget och väntade...
Hyfsat väder på premiärdagen...
Och undervisningen klarade han med bravur och tyckte det var hur kul som helst, dock förstod han inte riktigt vitsen med pauserna de tog med jämna mellanrum för att de skulle gå upp och värma sig. "-Värma mig?! Jag?! Jag fryser inte!" Haha, är man till hälften vattendjur så är man.Två märken hann han ta idag också. Baddaren grön och Sköldpaddan något han (med all rätt!) var mycket stolt över.Rasmus var dock något mindre nöjd då han fick vara med. Han fick bada men inte vara med på skolan = sur lillebror!
 
Tanken var att vi skulle åkt och badat igen efter kvällsmaten men nej, vi stannade faktiskt hemma då det kändes som om både barn och vuxna fått tillräckligt med sol och VÄRME på oss idag. Klagar inte men man är helt klart inte van dessa temperaturer... Och imorgon är det dags igen - mera simning, sol och märken!
Nighty, nighty !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0